VINE Klaus Iohannis la Bistrița! Președintele României va merge PE JOS, pe Pietonal spre Polivalentă! Ce mesaj îi transmiteți?

 -  -  11698


 

 

Președintele Partidului Național Liberal Bistrița-Năsăud, Ioan Turc, a vorbit vineri, într-o conferință de presă, despre debutul campaniei electorale pentru cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale, precizând că sâmbătă, candidatul PNL – Klaus Iohannis se va afla la Bistrița.

Liberalul Ioan Turc a explicat că la acest scrutin electoral este extrem de imporant ca românii să se mobileze și să se prezinte în număr mare la vot

”A început campania electorală pentru cel de-al doilea tur al alegerilor prezidețiale. Cu mobilizare totală, noi, cetățenii români, putem să trimitem PSD să se reformeze în liniște. Votul din primul tur a arătat fără echivoc faptul că românii s-au săturat de politica PSD, faptul că resping politica antinațională și antieuropeană promovată de caătre PSD. Niciodată în 30 de ani, PSD nu a primit un vot de blam mai mare de la români. Niciodată canidatul PSD nu a primit mai puținde 3 milioane de voturi. De această dată, Viorica Dăncilă, candidatul PSD a primit circa 2 milioane de voturi, adică tot atâtea câte a primit PSD și la alegerile parlamentare. Îi rog pe cetățenii din județul Bistrița-Năsăud, îi rog pe cetățenii noștri să se mobilizeze la vot. Atrag atenția asupra faptului că PSD e un partid cameleonic, care folosește cele mai parșive și cele mai josnice metode pentru a se agăța de putere. PSD profită întotdeauna de absenteism. Îi rog pe cetățeni, îi rog pe toți locuitorii județului Bistrița-Năsăud să își aducă aminte cum a venit PSD la guvernare în anul 2016, pe fondul unui absenteism uriaș la vot din partea alegătorilor de dreapta. Între dorința noastră de schimbare și schimbarea efectivă intervine o ștampilă și un buletin de vot. De aceea, încă o dată îi rog pe bistrițeni să se mobilizeze, să vină la vot”, a spus Ioan Turc.

În condițiile în care în urma primului tur al alegerilor prezidențiale, județul Bistrița-Năsăud s-a situat pe locul trei național în ierarhia județelor cu cele mai bune rezultate pentru candidatul PNL, președintele Klaus Iohannis va fi prezent la finalul acestei săptămâni la Bistrița.

După cum s-a văzut și în primul tur al alegerilor prezidențiale, favorabilitatea pentru președintele Klaus Iohannis în județul Bistrița-Năsăud este una substanțială, una uriașă. Acesta este și motivul pentru care mâine, președintele Klaus Iohannis va fi la Bistrița pentru a le mulțumi direct, nemijlocit bistrițenilor, locuitorilor județului Bistrița-Năsăud pentru încredere și în același timp pentru a îi asigura pe toți că este partenerul nostru, al celor care locuim în județul Bistrița-Năsăud, alături de Guvernul României, în efortul de a ridica județul de la ultimul județ din România ca venituri, printre judele prospere ale țării”, a mai spus Ioan Turc.

În ceea ce privește vizita președintelui Klaus Iohannis la Bistrița, aceasta va începe la ora 14:00, când președintele va sosi în zona Bisericii Evanghelice din municipiu, după care se va deplasa pe jos până la sediul Partidului Național Liberal Bistrița-Năsăud de pe pietonalul Liviu Rebreanu.

Ulterior, conform liderului liberalilor bistrițeni, candidatul PNL va pleca, tot pe jos, spre Sala Polivalentă din municipiu, acolo unde de la ora 15:00 se va întâlni cu simpatizanții săi.

1 notes
823 views
bookmark icon

One thought on “VINE Klaus Iohannis la Bistrița! Președintele României va merge PE JOS, pe Pietonal spre Polivalentă! Ce mesaj îi transmiteți?

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *