Ultimele noutati

L-a filmat cu telefonul cum spăla mașina de Poliție pe domeniul public, undeva în zona Gării Bistrița! Dacă sunt identificați, polițaii riscă amendă de maxim 1.000 de lei!

Un cetățean din Bistrița a postat pe facebook un filmuleț realizat pe ascuns. Mașina Poliției a fost spălată la comandă, pe domeniul public. Filmarea a fost realizată în zona Gării Bistrița. Echipajul de poliție NU se afla în zonă și cel mai probabil a predat autoturismul pentru o curățare exterior-interior.

După cum se vede în imagini, un bărbat spăla cu un burete caroseria și interiorul mașinii, iar la un moment dat, în cadru apare încă o persoană care verifică modul în care a fost curățată mașina de poliție.

Poliția Locală poate aplica amenzi Poliției Municipale! Dacă-i identifică le dă maxim 1.000 de lei “premiu!”

Conform măsurilor de bună gospodărire a municipiului Bistriţa, prevăzute în HCL 153/2009 HCL 153/2009 , astfel de gesturi sunt sancționate de Poliția Locală. Spălarea autovehiculelor pe malurile râului Bistriţa, pe domeniul public şi/sau pe spaţiile verzi cu amendă de la 100 lei la 1.000 lei. La nivelul orașului, au fost mai multe cazuri cu cetățeni amendați de Poliția Locală pentru că-și spălau mașinile în parcare, dar rămâne de văzut dacă echipajul de poliție care  comandat un “interior/exterior” vor fi identificați!
Comentarii

  • Poi normal că pot fi foarte usor identificați cei vinovați, dar nu cred că vor fi si sancționați.

Caricatură

Ziar de Bistrita