Visuri la cheie cu senatorul-visător, Dorin Dobra! JENIBIL!

Senatorul Dorin Dobra iese la rampă cu o acțiune de 2 lei și 3 parale! În goana sa nebună după imagine, senatorul a inițiat o mega-acțiune caritabilă: a demolat un grajd!

Cum a început propaganda!

Mesaj Dobra pe facebook:

Familia Vîrtic din localitatea Monariu are nevoie de ajutorul nostru!

“Le-a ars cea mai mare parte din anexele gospodărești și au nevoie de jutor pentru a scoate molozul, pentru a-l transporta și ulterior pentru a construi măcar o mică anexă pe care să o poată folosi peste iarnă pentru a depozita ce au pe lângă casă. Haideți să facem ceva pentru ei!!! Cred că aveți numărul meu de telefon. E binevenit orice sprijin.”

d11

d88

d31

 

Florin Simionca i-a mulțumit senatorului care i-a încălcat tărâmul și a demolat un grajd în Monariu, una din localitățile pe care le păstorește primarul-traseist.

Concret, pentru această acțiune, Dobra a strâns materiale de construcții de la prieteni și a adunat câțiva tineri simpatizanți sau membri ai PNL:

Pentru tot ceea ce am făcut astăzi am câteva mulţumiri de adresat:

– Mai întâi doamnei Poptean şi domnului Bălan, ştiu ei de ce;
– Apoi prietenilor mei Petrică şi Sorin pentru materialele pe care am reuşit să le ducem acolo;
– În mod special domnilor Nelu Strugari şi Sandu Simionca;
– Nu în ultimul rând tuturor tinerilor pe care îi vedeţi în poze, tineri ce încă mai cred într-o lume mai bună pe care o poţi face ajutând şi nu o poţi desface scriind articole defăimătoare sau chiar calomniatoare.
a scris Dobra pe pagina sa de facebook

Tinerii care-l înconjoară pe Dobra fac parte din eșantionul secund al organizației ș cu siguranță vor fi co-optați în staff-ul de campanile al senatorului.

d112

d0

 

 

 

 

 

 

 

Senator de Bistrița crește pe colegiul 4 și speră o clasare bună pe lista de partid. Fapta este una demnă, dar, Dobra mai are la activ câteva idei năstrușnice.

d2Dobra a demolat un grajd și pozează în samarineanul milostiv. PENIBIL pentr el, cel care a ajuns de la catedră direct în Senat și se plimbă-n Merțan de 20.000 de euro.

 

 

 

 

 

Alte gesturi absurde ale senatorului de Bistrița:

r1

vv

 

 

 

 

 

 

–  a promovat salvarea unei locomotive, care era un morman de fiare contorsionate. EȘEC total!

– a manipulat un grup de  tineri într-un demers de transformare a imobilului de pe Odobescu în Bibliotecă Județeană, în condițiile în care Dobra NU avea niciun fel de merit în modernizare și nicio pârghie de control asupra destinației ulterioare.

d1 – în 2013, Dobra s-a deplasat la Roşia Montană şi s-a declarat “pentru” acest proiect. S-a pozat pe muntele cu aur, alături de Gabriela Firea şi Raluca Turcan şi s-a lăudat cu poza pe unde a apucat. La întoarcere, Dobra a susţinut public iniţiativa Gold Corporation, dar când a văzut că e riscant din punct de vedere electoral, nu a mai abordat acest subiect în spaţiul public. Ba mai mult, la izbucnirea manifestaţiilor de stradă, senatorul de Bistriţa a evitat elegant o întâlnire cu protestatarii din oraş şi s-a dezis de propriile sale declaraţii, deoarece Dobra a fost susţinut în campania electorală de tinerii bistriţeni care au ieșit în stradă şi au scandat împotriva Gold Corporation.

– proiectul turistic Dracula Land a fost un eșec total marca Dorin Dobra. Au avut loc câteva întâlniri la castelul de la Tihuța, proiecții pe hârtie și cu asta-basta.

Cu ce a GAFAT Dobra, în operațiunea “GRAJDUL”

  1. actele de milostenie se fac în taină
  2. ca senator și ales al celor 100.000 de cetățeni de pe Colegiu, pretențiile sunt muuuult mai mari și implică legi, proiecte, inițiative,… dar cum să lupți cu puterea, când ai intrat în Parlament din greșeală, în tandem cu Doina Pană?
  3. trecutul apasă greu asupra unui profesoraș de științe sociale care a prefereat să ia un salariu de consultant de imagine al celei mai sărace primării din județ (Miceștii de Câmpie)? O găselniță ieftină de a căpușa cel mai sărac buget din județ…

Toate aceste indicii pun la îndoială sinceritatea senatorului Dobra, care  apare în mediul public cu fapte de caritate electorală. Oricum, șeful său direct, Stelian Dolha e cel care a patentat astfel de manevre.

Dolha – a donat BOLȚARI “ca să” aibă scaun în Parlament!

dcasa2 dolha

 

 

 

 

 

 

Dolha a patentat această rețetă în P.N.L și a dus 2-3 paleți de B.C.A unei bătrâne, în Campania din 2012. Dolha a intrat în Parlament, dar căsuța NU a mai realizat-o. Bătrâna a primit sprijin din partea primăriei, după cum susține edilul PSD, Doru Crișan.

Stelică Dolha a continuat rețeta de propagandă și a promis depozite de fructe în tot județul. Până în prezent, NU s-a realizat nici măcar unul… doar  moloz de vorbe!

Campania electorală se apropie și politicienii se transformă la chip, gata-gata să ajute o bătrânică, un pensionar, un caz social, orice … pe rețeta de stors lacrimi a PRO TV-ului… politicienii de coșmar se screm în a produce visuri la cheie…
Caricatură

Ziar de Bistrita