Viziune falimentară! Prin Compania Națională de Investiții, se construiește un cămin cultural de 200.000 de euro în Sălcuța, satul fără apă și canalizare, cu doar 90 de locuitori cu drept de vot!

 -  -  21214


În prezent in satul Sălcuţa nu există camin cultural functional. Cladirea existenta se afla in stadiu avansat de degradare a structurii de rezistenta, al finisajelor, iar compartimentarea este nefunctionala.

Avand in vedere costurile reabilitarii, se propune desfiintarea cladirii existente și întocmirea unui proiect separat pentru construirea unui camin cultural nou pe acelasi amplasament.

Descriere funcțiuni:

 • – hol
 • – garderobă
 • – depozitare
 • – grupuri sanitare femei, bărbați și persoane cu dizabilități
 • – sală spectacole cu podium
 • – cameră tehnică
 • – depozitare material lemnos.

Suprafața utilă : 240 de metri pătrați. Căminul cultural din Sălcuța va fi dotat cu scaune, mobilier, sistem de sonorizare, ecran de proiecție de mari-dimensiuni . Incalzirea cladirii se va realiza utilizand o centrala termica alimentata cu lemne.

Cămin cultural de 200.000 de euro în satul fără rețele de apă-canal, cu doar 100 de locuitori!

Satul Sălcuța aparține comunei Sânmihaiu de Câmpie, comună cu 1.100 de locuitori care NU deține rețele de apă-canal. Conform recensământului din 2011, în satul Sălcuța avea un număr de 112 locuitori.

Proiectare, asistenta tehnica si executie lucrari pentru NOUL cămin cultural si dotarea acestuia este estimată la 1.223.863,30 lei fara TVA. (prox. 200.000 de euro). Data de deschidere a ofertelor: 8 martie 2021.

Proiectul se desfășoară prin Compania Națională de Investiții.

Investiția a fost demarată în timpul Guvernării PSD și se află în fază de licitație!

2 notes
339 views
bookmark icon

One thought on “Viziune falimentară! Prin Compania Națională de Investiții, se construiește un cămin cultural de 200.000 de euro în Sălcuța, satul fără apă și canalizare, cu doar 90 de locuitori cu drept de vot!

  Write a comment...

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *