Voie-bună în PNL: Ioan Turc și-a prezentat programul de Guvernare Locală! Vezi cum vrea să schimbe Bistrița din temelii!

 -  -  11008Ioan Turc și-a prezentat programul electoral și principalele direcții pe care va marșa în cursa pentru Primăria Bistrița. La întâlnirea au fost prezenți liberalii de pe municipiu și partenerii de Alianță din USR – PLUS!

PNL-iștii au fost așezați în zona pupitrului, cu consilierii locali grupați în primul rând iar cei din USR – PLUS a stat pe partea opusă! Lorant Sas (liderul PLUS)  a stat la distanță de Călin Stan (președintele USR pe Bistrița).

Întâlnirea PNL-istă a avut loc la Grădina Edenului, locație deținută de Sabin Ilieși, în vecinătatea Bazei Sportive Mecanica.

Ioan Turc a avut un discurs lung de aproape 1 oră și a prezentat punctele de dezvoltare a Bistriței. Proiectul lui Turc a atins cam toate zonele: infrastructrură, trafic, educație, sport, regenerare.

– dezvoltarea economică a municipiului Bistrița

– creerea de oportunități pentru mediul de afaceri local

– creșterea calității vieții oamenilor în municipiu.

Prezentarea a fost una avangardistă, greoaie, cu fraze lungi și concepte greu de adaptat pe electoratul bistrițean!

Programul lui Turc are 6 teme majore care se ramifică într-o serie de proiecte!

1. Administrație transparentă și modernizată prin digitalizare

2. Administrație care are grijă de cetățenii săi

3. Oraș verde și curat

4. Oraș inteligent și atractiv pentru tineri

5. Destinațe culturală și turistică

6. Destinație petru afaceri inovative.

“Doresc să vă asigur că aplicarea acestui program în Bistrița va face din orașul nostru definiția unei bune guvernări locale. Va asigura suport și oportunități pe care mulți NU le văd astăzi pentru antreprenorii locali și cu certitudine va ridca mult calitatea vieții bistrițenilor.

Să ne ajute Dumnezeu să reușim în ceea ce ne propunem și am încredere că împreună cu echipa, ceea ce am gândit se va materiliza în perioada care urmează!” – a declarat Ioan Turc.

Cele 6 direcții de dezvoltare au fost explicate pe scurt de Ioan Turc și prezentate pe un ecran de mari dimensiuni!

Publicată de Ziar de Bistrita pe Marţi, 25 august 2020

La final, au avut un scurt discurs: Stelian Dolha, Lorant Sas, președintele PLUS și Călin Stan.

Lorant Sas, liderul PLUS:

“Mulțumesc frumos Ioan Turc că m-ai făcut să vizez! E orașul în care vreau să trăiesc și pot să spun că la proiectul ăsta eu sunt 100% “in”. Vă puteți baza pe noi. Este minunat că nimic NU este în disonanță cu proiectul USR – PLUS! De-abia aștept să aducem Bistrița la alt nivel! – a transmis Lorant Sas, președintele PLUS Bistrița – Năsăud!” – a declarat Lorant Sas.

USR-iștii sunt optimiști!

“Sperăm ca și în comunele din județ să avem o schimbare semnificativă, o conducere de dreapta. va aduce o consistență senificativă la Programul de Guvernare Locală.   Cred că presiune va fi maximă în următorii 4 ani . Îndemn cetățenii să iasă la vot și să pună ștampila pe USR – PLUS – PNL și să pună ștampila pe Ioan Turc. La fel , și la Consiliul Județean, să pună ștampila  pe Stelian Dolha.” – a declarat Călin Stan, președintele USR pe Bistrița.

Publicată de Ziar de Bistrita pe Marţi, 25 august 2020

Stelian Dolha, atacuri la PSD! Mesaj de susținere a lui Turc: “de azi înainte putem bifa că avem primar al municipiului Bistriței!”

Stelian Dolha i-a atact violent pe PSD-iști pe fondul lipsei proiectelor mari de infrastructură. Dolha a amintit de eșecul total al administrației Crețu, cu centura ocolitoare a municipiului Bistrița și cu lipsa de viziune a PSD-ului care NU a realizat nici măcar studiile de fezabilitate la drumuri express.

“Nu au fost în stare să facă în comun nici măcar niște proiecte culturale până când anul trecut NU a mai avut niciun spectator. Pentru că ăla de la Județ și-a luat cetele de lăutari, ăia 100 plătiți cu carte de muncă și s-a dus peste tot în lume și și-a promovat ego-ul. Și celălat, care a răms la Bistrița, Ovidiu Crețu a continuat cu Nunta Zamfirei până anul trecut, când NU a mai avut niciun spectator! Atâta a făcut-o până NU a mai avut pe nimeni!

Suntem astăzi în această situație! Ori eu vă spun că din 27 septembrie, viitorul primar al Bistriței cu viitorul președinte al Consiliului Județean o să conlucreze. Pentru că sloganul meu: Bistrița – Năsăud înainte de toate presupune ceva:  acest județ să fie deasupra intereselor noastre. Deasupra tuturor. Să pui orașul și Județul mai presus decât tine!

Și vă mai spun că împreună cu viitorul primar o să mergem în aceeași mașină, chiar și la București! Este promisiunea pe care v-o facem!  

Așa că , de azi înainte putem bifa că avem primar al municipiului Bistriței. De azi înainte putem să spunem că municipiul Bistrița are un proiect pe care putem să ne lăudăm, putem să-l facem în următorii 4 ani.

Eu vin din campanie, plec în campanie. Plec la Lechința, în fief-ul lor! Iar din toate datele pe care le avem, deși alții poate NU ar fi crezut: îi BATEM! În 27 septembrie îi batem la Bistrița, îi batem la Consiliul Județean” – a transmis Stelian Dolha, după care a plecat în campanie la Lechința!

Urmează ca Ioan Turc să-și prezinte programul în aparițiile sale mediatice și la întâlnirile cu cetățenii din municipiu! Campanie electorală va începe în 27 august și lupta se anunță una interesantă!

1 notes
133 views
bookmark icon

One thought on “Voie-bună în PNL: Ioan Turc și-a prezentat programul de Guvernare Locală! Vezi cum vrea să schimbe Bistrița din temelii!

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    lentile-contact-colorate.net