Voie-bună la Consiliul Județean! Radu Moldovan și-a cerut iertare și le-a dat șampanie tuturor! Prin șmecherii de-astea îi dezarmează pe toți!

 -  -  4347


Atmosferă relaxată la Consiliul Județean, pe final de an! Președintele PSD, Radu Moldovan a închinat o cupă de șampanie cu consilierii județeni prezenți la ultima ședință ordinară din acest an!

Ședința a mers pe repede-înainte și proiectele propuse au trecut rapid! Radu Moldovan a mulțumit tuturor pentru colaborare și a lăudat pe toată lumea pentru modul în care au colaborat pentru atingerea obiectivelor.

 

Osanale pentru președinte! Cam așa stă treaba la Județ!

Absolut gratuit, Neia Lăcătuș a închinat osanale președintelui CJ pentru operațiunea Bibliobusul iar Dumitru Mureșan a mulțumit tuturor pentru colaborare!

Moldovan a amintit din nou de marile realizări și despre faptul că județul a atras aprox. 100 de MILIOANE de euro de pe o axă europeană “de rezervă”, inventată special pentru a crește coeficientul de atragere, raportat la nivel național. În realitate este vorba de o șmecherie contabilă prin care s-a înlocuit sursa de finanțare guvernamentală cu bani europeni.

Consiliul Județean a raportat drumuri județene realizate sau în curs de realizare și a trimis înapoi banii alocați prin PNDL. Pentru accesarea de bani europeni au fost aduși elevi de la un liceu din Beclean și s-au mobilizat câțiva funcționari publici care au lucrat contra-timp, pe o aplicație deschisă on-line! Moldovan a trecut în revistă realizările de la Spitalul Județean , instituție pe care o consideră perla coroanei.

Consilierii din opoziție au încercat să evite momentul șampaniei, dar într-un final o parte din liberali s-au oprit să-nchine cu șeful PSD, care-i aștepta încolonat…

Radu Moldovan îi dezarmează prin manevre de băiat bun!

Prin această manevră, Radu Moldovan pozează în bun samarinean și lider care împacă pe toată lumea și încearcă să pre-întâmpine orice eventual curent deopoziție venit din partea consilierilor județeni, a presei locale sau chiar din partea funcționarilor publici din subordine!

4 bookmark
0 notes
72 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.