Vor fi reluate examinările pentru obținerea permisului de conducere. Vezi de când

 -  -  1030Seria de examinări pentru proba practică a examenului auto va fi reluată începând cu data de 2 iunie, a anunțat Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud.

Aceeași sursă anunță că programarea candidaților la această probă se va face în felul următor:

  • Etapa 1
    Vor fi programați cronologic toți candidații ale căror dosare de examinare au expirat sau urmează să expire (perioada 17.03- 15.06.2020) precum și toți candidații care au fost programați pentru susținerea probei practice în perioada în care această probă a fost suspendată. Candidații vor fi programați automat, cronologic, conform zilei corespunzătoare programării anterioare.
    Data programării va fi comunicată școlilor de conducători auto pentru propriii candidați, iar candidații se vor adresa școlilor de conducători auto unde au urmat cursul de pregătire practică, pentru a afla data programării la examenul la proba practică
  • Etapa 2
    După ce vor fi reprogramați toți candidații care au fost programați pentru susținerea probei practice în perioada în care această probă a fost suspendată (17.03-31.05.2020), programarea se va putea efectua la liber, începând cu 15 iunie.

Examinarea la proba teoretică va fi reluată începând cu 15 iunie, la o dată pe care autoritățile o vor anunța ulterior. Această probă se va putea susține, pentru o perioadă, în fiecare zi, eșalonat, în funcție de școala de conducători auto unde a fost urmat cursul de pregătire practică, după un program pe care îl vom anunța din timp.

Din listele de candidați vor fi excluse persoanele care figurează în izolare sau carantină!

0 notes
155 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *