Crețu o dă-n populisme ieftine ca lumea să perceapă pericolul ! Zilele Bistriței s-ar putea ANULA din cauza VITALIEI! Dom’ primar, parcă era vorba că evenimentul se autofinanțează!

 -  -  1132


Ovidiu Crețu a organizat o conferință de presă în regim de urgență și a anunțat că situația creată de firma VITALIA este foarte gravă. După rezilierea contractului, Crețu zice că activitatea de colectare se desfășoară în continuare datorită bunăvoinței lui Octavian Morariu, patronul companiei care cică are pierderi de 3 milioane de euro.

Primarul face apel la popuație să NU arunce decât gunoiul menajer și să renunțe la curățenia de toamnă, până la desemnarea unui nou operator.

Zilele Bistriței, în pericol!

De asemenea, Crețu a anunțat că Zilele Bistriței sunt în pericol și există șansa ca acestea să NU se mai organizeze. Înaintea alegerilor, primarul Bistriței anunța că vrea să prelungească Zilele Bistriței și distracția să dureze o săptămână.

Întrebat despre cheltuielile cu acest eveniment, Crețu a spus că Zilele Bistriței se autofinanțează din taxele percepute comercianților din Heidenfeld.

 

Pentru organizarea Zilelor Bistriței, Primăria Bistrița a alocat 295.000 de lei și acum 2 săptămâni a suplimentat această suma cu încă 40.000 de lei. O decizie clară privind organizarea sau ANULAREA zilelor orașului, re-botezat Târgul Mare al Bistriței va fi comunicată ulterior, în funcție de concluziile priind colectarea viitoare a deșeurilor.

Citiți și:

page7-404x400Crețu vrea la Bistrița un Târg Mare, dar cu formații mici-mici pe Pietonal și cu “mici” și bere la Viișoara! Vezi cine cântă de Zilele Bistriței!

https://www.ziardebistrita.ro/targ-mare-formatii-mici-mici/

0 notes
257 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *