Vrăjeală de BUFTEA! Cristian Niculae (PSD) l-a adus pe Lazany să-l pună “consilier onorific pe sănătate”! De fapt, Alianța PSD e-n cap pe sondaje și au nevoie de scheme mediatice ca să-i tragă-n sus la imagine!

 -  -  11274Cristian Niculae a susținut azi o conferință de presă alături de Gabriel Lazany, managerul Spitalului Județean. Scopul acestei conferințe: implicarea Primăriei Bistrița în finanțarea Spitalului Județean, dacă iese Niculae primar.

Scopul REAL: transfer de imagine dinspre Lazany către PSD și Cristian Niculae.  

Cristian Niculae îl face pe Lazany consilier onorific, un titlu inutil, de porpagandă! Directorul Spitalului Județean NU intră-n PSD. Deocamdată!

“Lazany a demonstrat calitățile sale de manager în toată această perioadă dificilă pentru români. Este un om care a dovedit prin fapte că are multă experiență și face multe lucruri bune pentru Bistrița și bistrițeni. Sunt bucuros că mi-a acceptat propunerea de consilier onorific pe probleme de sănătate publică, asistență socială în tot ceea ce vreau să fac de acum încolo. Este imporant ca între administrația municipiului și Spitalul Județean să existe o colaborare strânsă .

Ne-am sfătuit, am discutat îndelung cu domnul Lazany și am construit un plan de acțiuni pentru viitor, pe termen scurt și termen lung. Sunt convins că prin calitățile manageriale demonstrate de domnul Lazany și prin perseverența lși determinarea mea vorm reui să facem . lucruri pentru sistemul de sănătate și pentru bistrițeni.” – a declarat Cristian Niculae, candidatul PSD pentru funcția de primar.

Proiectele PROMISE de Niculae (PSD), dacă iese primar:

  • Cabinet medical pentru preluarea de cazuri sociale : analize primare, fișe medicale, iar cazurile sociale vor fi direcționare către Centrele de Asistență Socială. Proiect prin care cazurile sociale vor fi dirijate spre acestă zonă și astfel Unitatea de Primiri Urgențe !  
  • Ambulanță Socială – un vehicul necesar pentru cazurile sociale, care acum supra-solicită Serviciul Județean de Ambulanță!  
  • Centrul Comnitar de Asistență Socială pentru persoane cu probleme psihice și comportamentale: alcoolici, agresori, aurolaci! ro
  • testarea gratuită a întregului personal din școlile din Bistrița! Primăria a alocat 300.000 de lei din bugetul local pentru aceste analize.

Deocamdată, Lazany NU intră-n PSD, dar merge BLAT cu Cristian Niculae, în alegeri! Zice că a venit aături de candidatul PSD “din amiciție!”

“În primul rând activez în Spitalul Județean de 20 de ani. 20 de ani în care am trecut de la șef-serviciu aprovizionare (7 ani), 10 ani am fostdirector administrativ și de 3 ani, manager. Din 2007, de când am preluat postul de director administrativ am început o presiune asupra Primărie de a intra în anumite parteneriate cu Sptalul Județean.

Niciodată NU am reușit să înțeleg de ce primăria NU se implică  în actvitatea Spitalululi Județean. Într-adevăr, conform legii suntem sub subordonarea Consiliului Judțean, dar Bistrița este un municipiu care NU are altă unitate cu paturi. SPitalul Județean îndeplinește și funcția de Spital Municipal, cu atât mai mult cu cât  aproxativ 30% din pacienți pe care-i tratăm , deci aproximativ 10.000 de pacienți, sunt pacienți ai Municipiului Bistrița și ai localităților arondate. Dar m-am lovit de un refuz permanent.

Anul acesta am avut prima deschidere din partea Primărei Bistrița cu alocarea celor 200.000 de lei în perioada stării de urgență. În acel moment, cineva mi-a spus: te mulțumești cu firimituri. Nu erau firimituri , era un precedent! Ăsta a fost lucrul care m-a mulțumit. În momentul în care s-a creat precedetul de alocare de fonduri , consider că s-a deschis o cale de colaborare. Ăla a fost marele câștig pentru Spital.

De ce sunt alături de Cristian Niculae, care e candidat . În priul rând, dintre toți candidații, cred că e singurul pe carel cunosc de mult timp și avem o relție amicală.

Și al doilea lucru care e foarte important…. cred că este că e singurul care m-a contactat și m-a întrebat care sunt problemele în sistemul de sănătate, c ce ar putea să ajute, în cazul în car el ajunge primar, pentru că după cum știți suntem în campanie electorală care vor decide cine vor prelua frâiele orașului pentru următorii 4 ani!” – a declarat Gabriel Lazany, managerul Spitalului Județean.

Cristian Niculae și Gabriel Lazany și-au dat mâna în semn de colaborare și astfel, Lazany girează candidatul Alianței PSD pentru funcția de primar!

1 notes
399 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

lentile-contact-colorate.net