Vrei un job la Stat, bine-plătit? Iată posturile vacante din tot județul!

 -  - 


Bistrițenii aflați în căutarea unui loc de muncă pot opta și pentru posturile vacante din instituțiile publice locale. Cei care doresc un loc „călduț” la Stat trebuie să știe că vor fi nevoiți să întocmească un dosar cu mai multe documente, în funcție de opțiunea aleasă și dacă vor fi selectați vor trebui să susțină și două probe, una scrisă și una de tip interviu.

Guvernul a lansat, în urmă cu câțiva ani, portalul posturi.gov.ro, unde au fost centralizate și pot fi găsite în prezent sute de anunțuri privind posturile vacante din administrația publică locală și centrală din țară. Anunţurile prezintă în detaliu posturile vacante, modalitatea în care solicitanții pot aplica pentru acestea și informații despre dosarul de concurs.

Puțini sunt însă și cei care știu de acest portal, cu ajutorul căruia, persoanele interesate pot efectua căutări în funcție de localitatea dorită, cât și în funcție de cuvinte-cheie, nivel de pregătire necesar pentru ocuparea poziției, angajator sau data la care au fost publicate posturile.

 

La ce instituții publice vă puteți angaja!

 

La ora actuală, în ceea ce privește județul Bistrița-Năsăud, oferta este destul de variată, de la șoferi sau îngrijitori până la consilieri debutanți sau superiori și chiar polițiști locali.

Printre instituţiile care fac angajări în această perioadă se numără și Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, Primăria municipiului Bistrița și chiar Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Bistrița-Năsăud.

 

LOCURI-DE-MUNCA

locuri-de-munca (1)

 

 

 

 

 

 

 

Spre exemplu, Primăria Bistrița caută să angajeze o persoană pentru postul de consilier debutant la Serviciul Educație, Tineret. O condiție esențială pentru cei care vor să ocupe acest post este aceea de a avea studii superioare. Proba scrisă a concursului va avea loc în data de 26 septembrie, iar interviul în data de 28 septembrie. Salariul se situează în jurul sumei de 2.600 de lei, conform noii grile de salarizare a Primăriei Bistrița.

De asemenea, Consiliul Județean Bistrița-Năsăud caută șofer, fiind necesare documente care să ateste meseria de conducător auto, precum și atestate specifice, iar candidații trebuie să aibă minim șapte ani vechime. Totodată, aceeași instituție caută și auditor superior, pentru acest post fiind necesare studii superioare în domeniul economic, precum și nouă ani vechime în specialitatea studiilor.

Printre angajatori se numără și unele unități administrativ-teritoriale din județ, precum Primăria Romuli, Rebrișoara, Ilva Mare și Rodna, care caută secretar de comună, asistenți medicali comunitari și chiar inspectori.

În total, în județul nostru sunt disponibile 18 posturi. Toți cei care sunt interesați de aceste locuri de muncă pot consulta portalul posturi.gov.ro, unde se oferă toate detaliile necesare în vederea întocmirii dosarului.

În ceea ce privește oferta completă cu locurile de muncă inclusiv angajările din sectorul privat, aceasta poate fi consultată și la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Bistrița-Năsăud.

 

 

Citiți și:

directorii-Copy-840x374Vezi lista cu salariile din Primărie!!! Directorii au primit vestea cea MARE cu zâmbetul pe buze! Primesc sume cuprinse între 1.500 – 2.000 de euro! Știați că Primăria Bistrța are aprox 1.000 de salariați și e-n TOP la capitolul număr de ANGAJAȚI ?

0 notes
1 view
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.