Vrei să te angajezi la mall? Vezi ce companii internaționale caută personal!

 -  -  7


Din ce în ce mai multe companii cu renume internațional și-au manifestat intenția de a deschide magazine în viitorul mall care se construiește la Bistrița – B1 Retail Park de pe Calea Moldovei, numărul 40A. Acestea fac și angajări.

Pe site-urile cu anunțuri privind locurile de muncă vacante, cinci companii anunță că intenționează să angajeze personal la Bistrița.

H&M, Takko Fashion, Deichmann, LC Waikiki și New Yorker caută bistrițeni dornici să muncească și promit pachete salariale atractive și condiții bune de muncă.

Spre exemplu, companiile LC Waikiki, Takko, Deichmann și New Yorker caută șefi de magazine, cerându-se minim 3 ani experiență în vânzări și un an ca store manager. Cei interesați vor avea ocazia să participle la traininguri de specialitate și vor avea parte și de alte beneficii pe lângă pachetele salariale atractive. De asemenea, la H&M sunt disponibile și posturi de asistent vânzări sau responsabili case de marcat.

Anunțurile de angajare, dar și condițiile cerute se găsesc pe paginile de internet ale companiilor care vor deschide magazine la Bistrița, la secțiunea Cariere/ Oportunități de angajare. De asemenea, și pe site-urile specializate în oferte privind locurile de muncă se pot găsi detalii.

Noul shopping center, care se află în plin proces de amenajare pe Calea Moldovei, la numărul 40A, lângă Kaufland, este dezvoltat de cel mai mare investitor de astfel de retail park-uri din Belgia – Mitiska Reim.

Magazinele se vor întinde pe o suprafață de 10.000 de metri pătrați, urmând să fie amenajate și 500 de locuri de parcare. În total, dezvoltatorii estimează că vor fi create 250 de noi locuri de muncă. Lucrările se estimează că vor fi gata până la finele acestui an.

În plus, și lângă magazinul Selgros se construiește o galerie comercială, care va fi livrată la finele lunii martie 2018.

Citește și: 

Spitalul-Judetean-de-Urgenta-BistritaSe fac angajări la Spitalul Județean de Urgență Bistrița. Vezi ce posturi sunt disponibile

7 notes
1 view
bookmark icon

3 thoughts on “Vrei să te angajezi la mall? Vezi ce companii internaționale caută personal!

Oldest
Newest
Most Upvoted

  Write a comment...

  Adresa ta de email nu va fi publicată.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Oldest
  Newest
  Most Upvoted