„Tăt -HUC” ce trebuie să știi despre WTF Festival de la Bistrița: trupe, locație, orar, absout orice! Dă mai departe să afle și prietenii tăi, roackeri!

 -  -  1


Zdob și Zdub, 7 Pași, Luna Amară, Travka, Byron și Urma cântă vineri, respectiv sâmbătă 11,12 august, în cadrul festivalului Way Too Far Rock Festival, organizat la Bistrița. Way Too Far Rock Festival este primul eveniment organizatîn Wonderland, unde a fost amenajată pârtia de schi, în cartier Unirea, lângă Aerodrom.

 

zdob si zdub

luna amara

 

 

 

 

 

 

 

urma

travka

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vineri 11 august

Ora 19.30 – Partenerii evenimentului, Ciuc Premium, Jameson, Coca Cola, Pub Corso Café și Casa Verona vor pregăti atmosfera, cu mâncare, băutură și concursuri, în timp ce piese rock legendare vor răsuna la maxim în difuzoare.

Ora 21.00 – 7 Pași
Ora 22.00 – Zdob și Zdub
After Party: DJ Bamfi, Mad Liquid.

Sâmbătă 12 august

Ora 19.30 Luna Amară
Ora 20.45 Extragere tombolă
Ora 21.00 Travka
Ora 22.15 Byron
Ora 23.30 Urma
After Party: Can Uric DJ.

Dă CLICK să vezi exact unde trebuie s-ajungi!

 

wonderland bistrita

wonderland bistrita

 

 

 

 

 

 

Intrarea la festival este liberă. Existăși o zonă de camping, accesul fiind, de asemenea, gratuit.

 

Hai la WTF Festival să te dai cu avionul! Zboruri de 15 minute deasupra Lacului Colibița și Munților Rodnei! 

În cadrul evenimentului se va organiza o tombolă cu premii consistente, premiul cel mare fiind un weekend la munte, pentru 10 persoane. De asemenea, Aeroclub Bistrița, partener al evenimentului, va organiza zboruri de 15 min, deasupra unor priveliști superbe din Bistrița-Năsăud (Munții Rodnei, Lacul Colibița). Vom reveni cu detalii privind regulamentul tombolei și programul de desfășurare a zborurilor.

 

 

 

 

Detalii despre trupe:

7 Pași

 

mihail-petrut

ovidiu-moldovan

 

 

 

 

 

 

wonderland bistrita

mihai-oprea

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trupa 7 Pași este cea mai nouă trupă rock din Bistrița, cu un repertoriu format din câteva cover-uri, dar și compoziții proprii. Formația a susținut deja câteva concerte indoor, dar și în aer liber. Cu o săptămână înainte de festival, trupa va concerta pe terasă la Casa Ema (detalii) aici, urmândcaduminică, 20 august, de la ora 20.00, săcânteînPădureaSchullervald, la Târgul Mare al Bistriței. Componență: Mihai Oprea (voce), Bogdan Dănilă (chitară), Ovidiu Moldovan (chitară bass) și Mihail Petruț (tobe).

Zdob și Zdub

zdob si zdubÎncepând cu mijlocul anilor nouăzeci, Zdob și Zdub combină hardcore-ul și folclorul românesc/moldovenesc într-un mod unic și elegant, oferind un show live spectaculos… dacă doriți, numiți-i etno-rockeri. Cu ceva de hip-hop, drum’n’bass, jungle, punk… un crossover muzical original, unde se întâlnesc intensitatea urbană și spiritul rural. O trupă șarmantă care lasă urme adânci în istoria muzicală a Moldovei, totodată simțindu-se acasă pe orice scenă. Deși provin dintr-o țară mică, în curs de dezvoltare, creativitatea lor, devotamentul și diligența au dus la formarea unei discografii interesante (detalii în Albume) și le-a deschis calea spre cele mai bune scene ale Europei.

 

 

 

Luna Amară

luna amaraLuna Amară cântă de peste 16 ani sincer și fără ocolișuri. Cu un prim disc („Asfalt”, 2004) care a dobândit, întimp, un statut-cult, formațiași-a rafinatlimbajul artistic de la album la album ajungând, în 2011, la „Pietreînalb” –probabil cea mai completă și mai matură experiență Luna Amară de până acum, cu teme lirice complexe punctate de o interpretare în forță și de o producție modernă. Cu un portofoliu live impresionant și o abordare proprie a muzicii rock, cu influențe inclusiv din spectrul metalic și progresiv, Luna Amară continuă să fie relevanți prin arta lor cu mesaj, implicare asocială, profunzimea versurilor și pasiunea cu care se urcă pe scenă de fiecare dată.

 

 

Travka

travkaTravka s-a format în primăvara anului 2002 la Focșani, ridicându-se repede în cercurile muzicii underground de la acea vreme. Un an mai târziu trupa pășește pe scena națională prin mai multe apariții TV și prin concertele susținute la festivaluri în fața a mii de oameni.

În iarna anului 2004 încep înregistrările pentru primul album al formației, „Corabia nebunilor”, un videoclip fiind filmat pentru piesa omonimă. Cu toateacestea, în vara lui 2005 solistul George Gâdei suferă un accident grav care pune toate planurile formației pe pauză. După o perioadă de recuperare trupa lansează într-un final albumul de debut în luna decembrie, primind cronici foarte pozitive. Trupa devine o prezență constantă a scenelor de club și de festival din țară, atrăgând din ce în ce mai mulți fani prin abordarea excentrică și lirismul adesea criptic și devenind rapid unul din cele mai importantenume ale scenei rock românești.

Byron

byronByron cântă rock cu influențe diverse; s-au înființatîn 2006 și au lansat de atunci 6 albume de studio șitrei DVD-uri live. Sunt obișnuiți să cânte atât pe scene mari de festival în fața a mii de spectatori cât și wireless, neamplificat, pentru o mână de oameni. Au filmat un concert în Salina Turda (la 100 de metri adâncime) pentru că era o provocare de neratat și au compus c oloana sonoră pentru un serial original HBO România. Din când în când fac concerte de improvizație 100% (seria Impromptu) și în decembrie 2014 au filmat la TeatrulNațional din Cluj concertul „Electric Marching Band” cu o fanfară militară și un cor de elevi, a cărui lansare pe DVD a fost susținută printr-un scurt turneu de proiecții în cinematografe. În prezent promovează cel mai nou disc, „Eternal Return”, înregistrat în High Resolution la Dublin în celebrele studiouri Windmill Lane și masterizat la Londra la Abbey Road. La sfârșitul anului 2016, trupa a susținut un turneu național pentru sărbătorirea a 10 ani de activitate, concertul de la București fiind filmat și difuzat de Televiziunea Națională. Începutul lui 2017 a adus cu el câte un album propriu de studio de la fiecaremembru al trupei (plus sunetistul), cele cinci materiale fiind reunite înproiectulcomun „Solo Together”.

Urma

urmaFondată în Cluj, în primăvara anului 2003, trupa URMA este prezentă de peste un deceniu pe piața muzicală. În decursul timpului, formația a susținut concerte, atât în țară, cât și dincolo de granițele României, în Ungaria, Germania, Franța, Anglia și Elveția. Discografia formației include 4 materiale full length, un nou material discografic intitulat „inima!ism”, urmând a fi lansat în curând.

 

 

 

 

Eveniment recomandat de Rock FM!

Parteneri media: Zile si Nopti, Mesagerul, Ziar de Bistrita, Sportul Bistritean, Pro Politica. Evenimentul Way Too Far Rock Festival estesusținut de Ciuc Premium, având ca sponsori principali Coca Cola, Jameson, DIMEX 2000, Macon. Parteneri: Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, Primăria Bistrița, Centrul Județean pentru Cultură, Centrul Cultural Municipal.

Sponsori: TMK, RCB Electro, Amicii Building, Îndemânarea Construct, Aeroclub Bistrita, Casa Ema, Pub Corso Cafe, Casa Verona, Soundtechnik, Hotel Metropolis, Hotel Castel Dracula.

1 notes
1 view
bookmark icon

One thought on “„Tăt -HUC” ce trebuie să știi despre WTF Festival de la Bistrița: trupe, locație, orar, absout orice! Dă mai departe să afle și prietenii tăi, roackeri!

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.