Zâmbete, gânduri bune și îmbrățișări, dăruite de elevi persoanelor din Căminul pentru Persoane Vârstnice din Bistrița

 -  - 


Bunicii aflați în Căminul pentru Persoane Vârstnice din municipiul Bistrița au fost vizitați miercuri, cu prilejul zilei de 8 Martie, de grup de elevi de la Colegiul Național ”Liviu Rebreanu”.

Acțiunea a fost intermediată de polițiștii de la Biroul Rutier, Siguranță Școlară și Prevenirea Criminalității și de învățătoarea elevilor – Liana Nedelea.

”Nu a fost întâmplător aleasă ziua de 8 Martie, iar odată ajunși la destinație, copiii le-au dăruit bunicilor flori, felicitări confecționate de ei și le-au transmis cele mai sincere și frumoase gânduri. Polițiștii le-au dus în dar fructe, însoțite de gânduri bune și promisiunea că le vor fi aproape”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Totodată, acțiunea a fost și o ocazie excelentă pentru ca elevii să pună în practică regulile de circulație învățate. Împreună cu învățătoarea lor și cu polițiștii care i-au însoțit, copiii au parcurs traseul de la școală și până la Căminul pentru Persoane Vârstnice cu mare atenție la semnele de circulație și respectând regulile de traversare a străzii.

FOTO: IPJ Bistrița-Năsăud

Vizualizări 1,381 

bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.