Zeci de plicuri cu droguri, găsite de polițiști într-o mașină oprită pentru control pe DN 17

Zeci de plicuri cu substanțe despre care există indicii că ar fi droguri au fost găsite de polițiști într-o mașină condusă de un bărbat din localitatea Cristeștii Ciceului, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud. 

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, mașina condusă de bărbat a fost oprită de polițiști în trafic, în timpul unui control efectuat pe DN 17.

”În cadrul acțiunii desfășurate ieri, 31 octombrie, polițiștii Compartimentului Rutier, din cadrul Poliției orașului Beclean au oprit pentru control un autoturism care circula pe Drumul Național 17, pe raza localității Cristeștii Ciceului. La volan a fost identificat un bărbat de 34 de ani, din Cristeștii Ciceului. În urma controlului corporal și al autoturismului, polițiștii au descoperit 20 de plicuri care conțineau substanțe de culoare albă-cristalină și 32 pastile de culoare albă, susceptibile a avea efecte psihoactive. Totodată, au mai fost descoperite și ridicate în vederea continuării cercetărilor, 38 de plicuri goale de tip ziplock, 2 telefoane și o tabletă”, arată IPJ Bistrița-Năsăud.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drugtest, dar rezultat a fost negativ.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală, dosarul fiind înaintat structurii competente pentru continuarea cercetărilor.