VIDEO – Ca la țigani: cisternă cu reziduuri din lapte, golită prin șanțuri!

Un martor ocular a transmis o filmare cu o cisternă a firmei Carmolcat Monor în timp ce deversa reziduuri lactate într-un șanț de lângă acostament.

Surprins în flagrant, angajatul firmei de procesare a laptelui susține că a avut o defecțiune la mașină și de aceea a procedat astfel.

Contactat telefonic, șeful Gărzii de Mediu a declarat că în astfel de cazuri se poluează mediul și că va lua măsuri urgente, după ce va intra în posesia filmării:

În mod normal aceste reziduuri se deversează în stațiile de epurare ale firmei de procesare, nicidecum în șanțuri sau în canalizarea pluvială. Nu am primit nicio sesizare scrisă, dar o să verificăm aceste aspecte și în funcție de constatări vom aplica măsurile ce se impun. NU tolerăm niciun fel de abateri de la legislația în vigoare. a transmis Gabriel Petraș, șeful instituției.

Cititorul susține că filmarea a fost realizată ieri, pe drumul Teaca – Șieu și că în dese rânduri șoferii care transportă lapte în zonă procedează astfel și deversează reziduurile în  șanțuri.
Comentarii

  • Felicitări pt cel care a facut acest filmuleț !!!

  • Da ca în loc să îl dea la oameni îl arunca le drebe bani pe zăr 10 le i butoiul rușine sa le fie

  • nu soferul e de vina ,sefiiiii

  • Nu ştiu de ce vă mai mirați :)) Trăim în Romania

  • 😅😅😅😅 acel sofer o face mai mereu de nu in fiecare zi ca doar asa se scapa de reziduri mereu.acest lucru se practica de când ii lumea….mai demult arunca pe drum in timp ce mergeu pe drumuri de țară cum ar fi Teaca Archiud nu era asfaltat…lasau robinetul deschis si las sa curgă

  • sa aduca in sate la tarani pentru porci…caci alti cumpara zarul pe bani ca sa il deie la porci… sa faca niste tancuri prin sate si taranul sa poata sa ia cu galeata sau butoiul pentru hrana animala,bineinteles daca este bun pentru animale…aceasta este parerea mea

  • felicitari celui care a facut filmuletul!

  • Carmolact=Neagos=Mafia
Caricatură

Ziar de Bistrita