Zi dedicată copiilor și tinerilor, la Muzeul din Bistrița. Întâlnirea are ca scop promovarea valorilor creștine

 -  - 


Asociațiile de tineret din județul Bistrița-Năsăud, în parteneriat cu Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, organizează o zi dedicata copiilor și tinerilor. Întâlnirea va avea loc la Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud în data de 1 septembrie și are ca scop promovarea valorilor creștine, a unității in credință și diversității abilităților și talentelor prin participarea la atelierele propuse.

Potrivit unui comunicat de presă al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, întâlnirea va debuta la ora 10:00 cu o rugăciune la Biserica de la Coroana din municipiu, după care se va face deplasarea în curtea Complexului Muzeal Bistrița-Năsăud.

”Va fi o zi în care 100 de copii se vor ruga, vor învăța, vor cânta și se vor delecta în compania celor 60 de tineri voluntari din asociațiile de tineret, la care se adaugă preoți și profesori de diverse specialități. Activitățile sunt gratuite pentru toți participanții. Pentru că promovăm sportul și un stil de viață sănătos, ne vom bucura de prezența în mijlocul nostru a echipei de handbal CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud. De asemenea, vom avea în mijlocul nostru echipaje ale structurilor din cadrul Ministerului Afacerilor Interne care vor realiza ateliere de prevenire. Voluntarii noștri vor coordona ateliere tematice la care vor putea participa cei prezenți, astfel încât, la plecare, fiecare copil va merge acasă cu ceea ce a confecționat în tabăra noastră. La finalul zilei va avea loc un concert de muzică folk susținut de către Maria Matean și Boghean Daria, alături de alți tineri talentați. Surpriza serii vine din partea echipei Cheers All Stars (YOLLO Studio), coordonați de către Roxana Lăpuște”, au precizat organizatorii.

Prin această activitate, asociațiile de tineret din județ doresc să marcheze și începutul anului bisericesc alături de Biserică, copii și tineri.

Cei care vor dori să participe la eveniment vor trebui să se înscrie la numărul de telefon 0758 170 762.

4 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.