Ultimele noutati

Concertul lui Gheorghe Zamfir, mutat din Polivalentă pe Pietonalul Liviu Rebreanu! Spectacol istoric în centrul Bistriței, a III-a zi de Paști!

Centrul Județen pentru Cultură organizează un super-concert cu Gheorghe Zamfir. Evenimentul este finanțat din banii județului, la împlinirea a 25 de ani de la înființarea Consiliului Județean.

Concertul lui, Zamfir, mutat din Polivalentă pe Pietonalul Liviu Rebreanu!

Deși Zamfir ar fi declarat că NU va mai cânta în aer liber, președintele Consiliului Județean susține că maestrul ar fi acceptat în mod special rugămintea șefului PSD!

“Ne-am rugat de maestrul Zamfir care NU cântă în aer liber și i-am spus care este dorința noastră și mă bucur foarte mult și îi mulțumesc că a acceptat în mod special pentru acest eveniment. Ne organizăm, facem sonorizările de rigoare, Primări Bistrița ne jută cu scena și cu locația, pentru ca toți care-și doresc să-l vadă pe maestrul Zamfir să o poată face!” a declarat Moldovan la Radio Balada.

x33

t1

 

 

 

 

 

 

Pe ce merg 40.000 de euro din banii județului !

“În anul 2017 se împlinesc 25 de ani de la constituirea Consiliului Județean , motiv pentru care promovez prezentul proiect de hotărâre privind aprobarea organizării unor manifestări cu prilejul aniverăsrii a unui sfert de veac de existență.
Pentru organizarea evenimentului aniversar se estiemază cheltuieli în sumă de 180.000 lei constând din oferirea unor plachete pentru personalitățile participante, organizarea unui dineu festiv, acordarea de diplome aniversare, chitarea reprezentațiilor dudținute de invitații speciali Gheorghe Zamfir și solistul Gabriel Croitoru” se arată în proiectul inițiat de Radu Moldovan.
Agenda:
11 aprilie – Ziua Porților Deschise (în intervalul orar 8 -12 se poate vizita Consiliul Județean și se prezintă activitatea instituției)
– eveniment cultural: lansarea cărții Consiliului Județean Bistrița-Năsăud 1927 – 2016 la Centrul Cultural Dacia ora 13.30. Eveniment organizat de Biblioteca Județeană.
– masă oficială oferită invitaților la eveniment ora 15.30.
18 aprilie
– spectacol cu Gheorghe Zamfir pe Pietonal, ora 19. Evenimentul a fost programat la Sala Polivalentă, dar ulterior a fost mutat pe Pietonalul Liviu Rebreanu.
19 aprilie
– concert simfonic extraordinar – Vioara lui George Enescu la Bistrița (Centrul Cultural Dacia). Solist: Gabriel Croitoru.

Citiți și: 
z23-Copy1Ca pe vremea lui Ceaușescu, Radu Moldovan propune o nouă sărbătoare: 11 aprilie devine Ziua Consiliului Județean și face show cu Gheorghe Zamfir! Spectacol folcloric, lansări de carte, chermeze și vizite la sediul instituției: sărbătoarea costă 180.000 de lei din bugetul județului!
Caricatură

Ziar de Bistrita