Zilele Bistriței, între 15 și 17 iulie, în centrul orașului. Ce artiști vor concerta

 -  -  2


Anul acesta, Zilele municipiului Bistrița vor avea loc în perioada 15 – 17 iulie, acestea urmând să se desfășoare doar în zona centrală a orașului, a anunțat primarul Ioan Turc.

Sărbătoarea municipiului revine în calendarul obișnuit. Anul acesta ea va fi organizată în datele de 15, 16 și 17 iulie, pe pietonalul Liviu Rebreanu, deci practic nu vom mai avea evenimente la Viișoara. Dintre artiștii care vor evolua la Zilele Bistriței, pe lângă trupele locale, îi menționez pe Traian și Valeria Ilea, Nicoleta Voica, Iuliana Beregoi, Irina Rimes, Smiley, Carla’s Dreams. Totul în centrul orașului. O foarte scurtă considerație: nu cred că iubitorii de folclor sunt oameni de categoria a doua, nu cred că trebuie să meargă să asculte folclor la Viișoara, pot să o facă și în centrul orașului”, a declarat primarul într-o conferință de presă.

Spre deosebire de anii trecuți, în acest an nu va mai fi organizată o zonă de mâncare.

”Este o decizie pe care am luat-o pentru a susține terasele din centrul istoric al orașului. Am respins zeci de solicitări din toată țara – 25 de metri pentru autoutilitară cu vânzare de alcool, mici, grătare. Nu vreau așa ceva în oraș, îmi pare rău”, a adăugat Ioan Turc.

2 notes
1 view
bookmark icon

One thought on “Zilele Bistriței, între 15 și 17 iulie, în centrul orașului. Ce artiști vor concerta

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.