Ziua și primarul. Alt kamikaze pentru Bistrița: îl cheamă Mircea și vinde mobilă! aaaa… și e tânăr!

Tocmai s-a lansat în cursă un NOU candidat care vrea să-l bată pe Crețu în alegeri. Mircea Archiudean e numele lui și conduce o firmă care produce mobilier din PAL, la comandă : Protherm-Line. Deocamdată Archiudean și-a manifestat dorința de a intra în luptă și a acordat interviuri pentru Bistrițeanul.ro și Observatorbn.ro,  ziare cu care firma sa are contracte de publicitate.

Candidatul-surpriză are 40 de ani, este căsătorit și are două fete. Deocamdată, Archiudean NU are o platformă-program, dar lansarea prematură în cursa pentru Bistrița îi permite să-și formeze echipe și programe.

Cel mai probabil, partidul lui Tăriceanu ALDE îl va susține într-o candidatură-kamikaze în care șansele sale la funcția de primar sunt nule. Cu toate astea, Archiudean ar putea intra în Consiliul Local și poate fi un reprezentant al tinerilor antrepenori. Archiudean este a III-a persoană care se lansează într-o campanie electorală total atipică.

 

 

 

 

Profesorul de religie Florin Bojor vrea să fie consilier local, candidatul Mișcării Populare, Ionuț Simionca și mai nou Mircea Archiudean vor să fie primari. De asemenea, liberalii sunt în căutarea unui tânăr perfect care să-l contracandideze pe Crețu, cel mai vehiculat nume fiind Alin Seserman.

 

ar3

b1

s2

sese

 

 

 

 

 

Fără realizări în politici publice și experiență în gestionarea banului public, cei pomeniți anterior au de partea lor un singur atuu: tinerețea. Rămâne de văzut dacă micii afaceriști vor avea forța necesară pentru a convinge alegătorii să-i voteze pentru funcția de primar, în condițiile în care vor funcția cea mai înaltă în plan local, dar au experiență zero în administrație.

8 comments

  1. Owning Chanel designer label hadbnags may be a measure which a lovely lovely lady has fantastic taste in fashions and is no stranger to the latest progress in fashion. It will not represent ones own, these products of course stand the house of more durable quality and design fineness, with businessmen swearing inside their lives because hadbnags might easily exist check of your and therefore widespread start using. The most suitable matter within the manufacturing most typically associated with Chanel purses and purses, and the stores themselves demand to pass accurate quality laboratory tests to ensure that however these are suitable for building up these chicks accessories. It’s no surprise that they are at high think not only by fashion designers and celebrated public figures across the globe, but also purveyors considered one of durable manufactured goods that respect so many people of hard wearing fashion and funky chic.

  2. Pentrul domnul care se ascunde sub numele de jenant, jenant est tu, pe tine ce te recomanda sa judeci pe cineva.tu ce ai facut pzna la varsta asta poti sa spui.? Dupa aceia judeca pe alti. Esti un las care se ascunde sub anonimat.

  3. Tare ma tem ca PSD isi baga coada si lanseaza astfel de anonimi pt a anula sansele unui candidat serios.

  4. Nu vârsta te face primar, ci cunostințele si abilitatile de lider si de gospodar pot crea un candidat care sa-l bata pe Cretu.

  5. Toti candidatii de pana acum nu stiu bine cum ii cheama, daca nu au buletin la ei. Si ei vor sa fie primari. Ce au facut ei pana la varsta asta?

  6. Nu este traseist politic, are o varsta OK pentru primarie si a reusit in viata din toate punctele de vedere. Este un personaj fresh, care este adevarat nu a impartit masline la presa sa fie adulat si sa aiba niste recenzii fabuloase.
    Daca tot vrem fete noi si fara radacini si increngaturi in politica actuala este un exemplu bun. Oricum este gretos sa sustii un personaj care deja a dovedit ce poate in politica (adica nika) si care se crede cel mai frumos si cel mai destept (ultimul amintit ar fi un candidat bun si recomandat pentru str Somesului 🙂 )

  7. Nu discut numele de mai sus, dar încet încet se vede cine finanțează site-ul ăsta și anume tocmai cel care se vrea primar al Bistriței și totodată spune că nu îl interesează conferințele de presă, publicitatea și așa mai departe. E vorba tot de un kamikaze dar care nici măcar nu e tânăr, Liviu Rusu.

  8. Zero sanse cu asa candidati.