Ultimele noutati

Diplome de partid! După ce Nicu l-a făcut pe Radu Moldovan cetățean de onoare al Becleanului, Crețu a devenit cel mai bun din țară pe o diplomă de partid, ACUM Paul Știr ia diploma de cel mai VOTAT primar din județ!

Paul Știr a fost cel mai tânăr primar din țară, la alegerile din 2012, când a candidat din partea P.P-D.D. La 26 de ani, Știr a câștigat lejer Primăria Căianu Mic, votat în maoritate de comunitatea penticostală din care face parte. Odată cu Ordonanța lui Dragnea, Știr a trecut la P.S.D și a obținut încă un mandat.

 

d44

d33

 

 

 

 

 

 

 

La cheful de aseară, partidul i-a oferit o diplomă de merit, pentru cel mai bun scor obținut la locale. Primarul din Căianu Mic a obținut 1.660 de voturi (92.94%) .

o0

Mulțumesc domnului Emil Radu Moldovan pentru susținerea acordată şi sunt convins că în următorii 4 ani vom realiza lucruri mărețe pentru comuna Căianu Mic.

În perioada 2012-2016 am demonstrat că suntem o comunitate unită şi puternică,am demonstrat că suntem cei mai buni. Împreună , cu ajutorul bunului Dumnezeu ,îmi doresc să realizăm tot ce ne-am propus pentru dezvoltarea infrastructurii locale şi pentru înfrumusețarea locurilor în care trăim. Mergem înainte ! Împreună suntem victorioşi ! Doamne ajută !  – a fost mesajul transmis pe facebook de Paul Știr.

 

Diplome și titluri de ADORMIT… electoratul!

 

P.S.D excelează în acordarea de titluri onorifice, menite să dea valoare și greutate celui care le primește.  Astfel, în mod surprinzător, județul a fost recompensat cu 2 astfel de titluri, fix înainte de campania electorală: Ovidiu Crețu – “Primarul anului în România” și Nicu Moldovan „Cel mai bun primar de oraş din România”.

 

 

 

 

 

 

Distincțiile au fost acordate într-un cadru suspect de restrâns, de o revistă condusă de un P.S.D-ist și titlul este folosit ca material de propagandă. În fapt, Primăria Bistrița a bifat câteva căsuțe cu proiecte implementate încă de-acum 8 ani, într-o interpretare subiectivă.

 

inaugurare-blocuri-ANL-Beclean-Victor-Ponta-1

Acum două luni, Consiliul Local – controlat din scurt – de primarul Becleanului a votat propunerea lui Nicu Moldovan și astfel au fost numiți cetățeni de onoare, alături de președintele CJ,  scriitorul Andrei Moldovan (fost inspector şcolar) şi prof. Miron Costel (fost director al liceului Petru Rareș). Pretextul: implicarea lui Radu Moldovan în modernizarea Campusului Petru Rareș care a costat aproape 7 milioane de euro, dar și aportul în dezvoltare Becleanului, din postura de președinte al C.J pentru:

 

– stația de tratare a apei din localitate
– drumul județean Figa- Beclean
– corp de clădire la Spitalul Sfântul Luca
-asfaltarea drumului Beclean-Măluț

Titlurile onorifice ale PSD-iștilor sunt folosite ca material de propagandă, chiar dacă de multe  ori aceste titluri NU reprezintă mai-nimic fiind acordate “unul-altuia” de diverși membri de partid!

Citește și:

Președinte de onoare al “Băilor Figa!” Nicu al Becleanului îl face pe șeful său, Radu Moldovan, cetățean de onoare al orașului de pe Someș. Pentru ce merite?

http://www.ziardebistrita.ro/cetatean-al-bailor-figa/

 

 

 

Vrăjeală de Buftea! Crețu a bifat un chestionar și a ieșit cel mai tare din parcarea goală! Explicații penibile despre cum a înfrânt, în timp ce orașul se pustiește !

http://www.ziardebistrita.ro/vrajeala-de-buftea/
Comentarii

Caricatură

Ziar de Bistrita