Alt pensionar băgat “ca iepure” în alegeri. Ioan Georgiu a fost șef în Primărie vreme de 6 ani și-acum candidează să pape voturi pentru Crețu!

Ioan Georgiu a adunat semnături pentru a candida la Primăria Bistrița! Fost viceprimar în primul mandat a lui Vasile Moldovan, Georgiu s-a pensionat acum 2 ani din postura de șef la S.V.S.U. – post de LUX oferit sub mandatele lui Crețu.

Membru al P.S.D-ului din vremea lui Pupeză, Ioan Georgiu vrea să intre în luptă și alături de Vasile Moldovan (candidatul ALDE) rotunjește numărul pensionarilor-candidați.

În 2016, Georgiu senior și-a anunțat posibila candidatură într-o emisiune la AS-TV, dar încă NU a precizat cu ce partid intră în cursă. (partidul lui Geoană pare a fi marea-surpriză) În schimb, acesta și-a strâns semnături ca independent, mai degrabă pentru a demonstra că încă este un brand politic.

La Bistrița ar fi nevoie de 1.000 de semnături pentru o candidatură ca independent la primărie, iar Georgiu a anunțat că a adunat deja o parte din aceste semnături.

 

 

Scurt istoric: Brigada lui Pupeză l-a ejectat din P.S.D. Radu Moldovan i-a dat cu flit!

Georgiu a făcut parte din P.S.D-ul lui Pupeză și a fost ejectat din partid după un conflict cu fostul prefect. După ce Radu Moldovan a preluat filiala, Georgiu a fost tras pe linie moartă de Radu Moldovan. De-a lungul carierei politice, Georgiu a activat inițial din partea PRM-ului, apoi P.S.D (2000- 2004), apoi P.L.D – aripa Stolojan (2007), apoi Partidul Conservator (2008), apoi re-venire în P.R.M-ul lui Vadim (2009).  După ce Crețu a devenit primar, Georgiu s-a retras pe un fotoliu călduț la Primăria Bistrița, de unde s-a pensionat acum 2 ani. La 60 de ani, Georgiu se re-activează și revine în prima linie cu o candidatură pentru Primăria Bistrița.

 

Fiul lui Georgiu este șef la Poliția Locală, iar “puriul” a fost ȘEF-SERVICIU în mandatele lui Crețu! Amu’, la vârsta senectuții se bagă de primar!

 

Cristian GeorgiuIoan Georgiu a fost protejat de Crețu și timp de 6 ani a fost bugetar la Primăria Bistrița. Georgiu senior a activat ca șef-serviciu al S.V.S.U (Pompierii Primăriei).

De asemenea, fiul său deține o funcție de conducere la Poliția Comunitară: Cristian Georgiu este șef-birou Ordine Publică și coordonează polițiștii locali în acțiunile specifice derulate cu ocazia anumitor evenimente ce implică mase de oameni.

 

Partizan al gărzii vechi a P.S.D, Georgiu NU-l atacă pe Ovidiu Crețu și NU a amintit de gafele administrației sale. Georgiu a vorbit pe scurt, doar despre aparatul stufos din Primăria Bistrița. În schimb a amintit că el l-a făcut mare pe Radu Moldovan când l-a plimbat pe Valea Șieului înainte de prima ședință a lui Moldovan ca președinte de filială.

Declarațiile lui Georgiu îl deconspiră! E clară treaba!

Georgiu, despre Crețu: “Primarul actual NU are destul ajutor și singur NU le poate face pe toate!”

Despre Radu Moldovan: EU l-am inițiat în tainele P.S.D!”

De ce se bagă: “Scena politică e destul de închisă și lipsită de idei și de oameni care ar face ceva sau care ar putea face ceva pentru Bistrița a declarat Georgiu.

Despre tineri:  “…. sunt foarte puțini tineri care sunt pregătiți la școli serioase în România și ar trebui  să învețe din experiența celor bătrâni!”

 

 

Ioan Georgiu are 60 de ani și a lucrat la ROMBAT vreme de 18 ani, motiv pentru care s-a putut pensiona cu 5 ani înainte de termenul normal.  Ioan Georgiu a schimbat mai multe partide și de-a lungul carierei sale s-a activat doar în alegeri, unde mereu a jinduit funcții de candidat. În condițiile în care primarul este ales din primul tur, orice iepure aruncat în lupta electorală îl favorizează pe Ovidiu Crețu și, teoretic disipă șansele unui contra-candidat serios.

Cu siguranță, pensionarii fără șanse de primar vor eșua cu succes pe un scaun de consilier local, poziție din care vor putea avea voturile decisive. Mai degrabă aceasta pare fi miza reală a pensio-primarilor!

 

Citește și: d7-400-e1455102946328Post de LUX la Primăria Bistrița! Se caută șef la Pompierii Primăriei. Serviciul de Voluntari e cuibușorul unde s-au infiltrat P.S.D-iștii de campanie!

https://www.ziardebistrita.ro/svsu-cuibusor-psd/

 
Comentarii

Caricatură

Ziar de Bistrita