Consilierul Sorin Hangan, despre ideea viceprimarului Cristian Niculae de amenajare a unui parc de distracții în Wonderland: ”Un viceprimar de poveste. De groază!”

 -  -  142867 

 

Viceprimarul Cristian Niculae a prezentat, într-o emisiune a postului local de televiziune AS-TV, o idee privind promovarea turismului la nivel județean și chiar municipal. Viceprimarul a afirmat că în opinia sa, în Complexul Wonderland din Unirea ar trebui amenajat un parc de distracții intitulat ”Dracula Land”, subiect prezentat de Ziar de Bistrița AICI

Pentru aceste afirmații, viceprimarul Cristian Niculae a fost taxat de consilierul local Sorin Hangan, președintele organizației municipale a PNL, care spune că ideea lansată de Niculae a mai fost prezentată și de conducerea Consiliului Județean Bistrița-Năsăud.

Viceprimarul nostru pesedist, Cristian Niculae, conform propriilor gânduri cu un calibru mare ca personalitate administrativă, a declarat că în Wonderland va face un Dracula Land! Domnul viceprimar se ia la trântă cu propriul șef de partid și de Consiliu Județean, Radu Moldovan, cel care în colaborare cu primarii din zona Tihuța vrea să facă, ați ghicit, tot un Dracula Land”, a scris pe pagina personală de pe o rețea de socializare, liberalul Sorin Hangan.

În plus, în opinia consilierului PNL, viceprimarul Cristian Niculae dă dovadă de ”lipsă de inspirație”.

”Lipsa de inspirație a domnului Niculae are acoperire în realitatea cruntă a orașului: străzi ca după bombardament, lucrări de mântuială ale unor lucrări de infrastructură, lipsa apei și canalizării în unele cartiere. Domnul Niculae se gândește la distracție, turiști, vacanțe. Bine ați venit în Caracalul Ardealului! Senzații medievale în satul cu becuri! Urmează…”, a mai completat Sorin Hangan.

14 bookmark
2 notes
592 views
bookmark icon

2 thoughts on “Consilierul Sorin Hangan, despre ideea viceprimarului Cristian Niculae de amenajare a unui parc de distracții în Wonderland: ”Un viceprimar de poveste. De groază!”

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.