Florin Moldovan, președinte UNIC al juniorilor liberali!

Tinerii din PNL au președinte unic! Florin Moldovan a fost numit la conducerea Organizației de Tineret, funcție pe care o deținea până acum în tandem cu Robert Sighiartău.

După ce Robert a devenit președinte interimar al organizației județene de seniori, Comitetul Director întrunit la școala de vară de la Eforie Nord l-a numit pe Florin Moldovan președinte unic al T.N.L. Cosmin Moldovan a fost numit preşedinte executiv al TNL Bistriţa-Năsăud.

t0

t33

 

 

 

 

 

 

 

T.N.L s-a remarcat de curând, când a protestat în fața Consiliului Județean, nemulțumiți de modul în care administrația județeană supervizează managementul deșeurilor.

t2t3

 

 

 

 

 

 

 

Ce s-a discutat la școala de vară a T.N.L. Comunicat de presă!

În perioada 8-11 Septembrie Tineretul Naţional Liberal a organizat la Eforie Nord Şcoala Politică ediţia 2016 desfăşurată sub sloganul  “Tradiţie vs oportunism politic”, organizaţia judeţeană de tineret a PNL Bistriţa-Năsăud participând la această întâlnire cu o delegaţie formată din 10 tineri. â

Tema evenimentului de anul acesta, Tradiţie vs. Oportunism Politic, este considerată de către Tineretul Naţional Liberal o componentă a construcţiei culturii politice pentru alegătorii din România şi o necesitate în contextul actual, în care formaţiuni politice conjuncturale, neancorate în tradiţie, valori şi direcţie politică, speculează volatilitatea emoţională a unui electorat, de multe ori, insuficient informat.

t2

Rădăcinile istorice puternice, longevitatea şi continuitatea sunt bazele pe care trebuie construit viitorul politic al României.

Temele dezbătute în cadrul Şcolii Politice au fost ţinute de invitaţi şi lectori, printre care amintim: Vasile Blaga – Copreşedinte PNL; Costel Alexe – Deputat, Copreşedinte al TNL România; Sorin Moldovan – Copreşedinte al TNL România;  Mihai Voicu-Preşedinte PNL Sector 1; Gheorghe Dragomir – Preşedinte PNL Constanţa; Gheorghe Falcă, Preşedinte PNL Arad, primarul municipiului Arad; Pirtea Marilen, Rectorul Universităţii de Vest Timişoara; Ramona Blaga, secretar executiv TNL; Florin Alexe – Deputat, Cezar Preda – Deputat.

Organizațiile de tineret ale partidelor sunt rampe de lansare în politica mare. Spre exemplu, Daniel Suciu (P.S.D) și Cristian Florian (P.D.L) au deținut șefia organizațiilor de tineret, iar ulterior au ajuns în Parlamentul României, pe listele de partid.

 

Citiți și:

f3-801x400La 28 de ani, Robert Sighiartău a fost ales președinte al P.N.L, la doar 2 voturi diferență de Ioan Turc! Urmează validarea “de la centru!”

https://www.ziardebistrita.ro/sighiartau-e-sef-la-pnl/

 

 
Caricatură

Ziar de Bistrita