FOTO: Lucrări în plină desfășurare la grădinița de pe strada Nicolae Bălcescu. Când ar putea fi dată în folosință ?

 -  -  91436După aproximativ 10 ani de promisiuni, Primăria Bistrița construiește în cele din urmă o nouă grădiniță pe strada Nicolae Bălcescu din municipiu. Lucrările sunt în plină desfășurare, iar autoritățile locale speră că grădinița va putea fi dată în folosință în 15 septembrie.

Reprezentanți ai Primăriei Bistrița au efectuat o vizită în teren, pentru a verifica stadiul lucrărilor care sunt executate de compania Lucicor SRL, valoarea contractului semnat între Primăria Bistrița și această companie fiind de 3,4 milioane de lei.

Potrivit proiectului, noua grădiniță va avea un regim de înălțime D+P+2E. La demisol va fi amenajată o sală multifuncțională, grupuri sanitare, vestiar, bibliotecă, spațiu pentru depozitare și întreținere și spații administrative. La parter vor fi amenajate două săli de grădiniță, grupuri sanitare, oficiu, cabinet medical, spații administrative și o sală pentru logopedie. La primul și cel de-al doilea etaj vor fi câte patru săli de grădiniță, cu un grup sanitar fiecare. Totodată, noua grădiniță va oferi 200 de locuri.

În plus, tot în acest an va intra într-un amplu proces de reabilitare și modernizare și grădinița de pe strada Aleea Plăieșului. Reprezentanții Primăriei Bistrița alături de inspectorul școlar general Camelia Tabără vor stabili unde vor fi mutați copiii de la această grădiniță pe timpul derulării lucrărilor de reabilitare, care se vor întinde pe o perioadă de aproximativ un an.

Ziar de Bistrița a mai scris AICI  despre faptul că administrația Crețu NU a construit nicio grădiniță în ultimii 10 ani.

9 bookmark
1 notes
161 views
bookmark icon

One thought on “FOTO: Lucrări în plină desfășurare la grădinița de pe strada Nicolae Bălcescu. Când ar putea fi dată în folosință ?

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.