Îi bine și-așa târziu! Programări on-line la Pașapoarte, după ce-a trecut valul! CLICK să-ți faci programare!

Serviciul Pașapoarte din Bistrița-Năsăud NU este dimensionat pentru a face față numărului mare de solicitări, în special prin faptul că deservesc și cetățeni din alte județe.  Serviciul Pașapoarte funcționează într-un spațiu impropriu, în incinta Consiliului Județean. Spațiul NU este adecvat, mai ales pentru copii. Toaleta este insalubră și nu există spațiu suficient pentru mămicile venite cu copiii.

Situația se repetă an de an și deocamdată autoritățile centrale și locale NU au luat măsurile care se impun pentru a crea un circuit normal pentru cetățenii care vor să obțină un pașaport. Prima măsură : programări on-line la pașapoarte, se aplică la finalul lunii august, când oricum situația intra în normalitate și Serviciul Pașapoarte din Bistrița funcționa la parametrii optimi. 

COMUNICAT DE PRESĂ

Începând cu data de 28 august 2017, preluarea cererilor pentru pașapoarte se poate face exclusiv în baza programărilor online, la adresa www.prefecturabn.ro – secțiunea programare online pașapoarte.

CLICK pentru rezervare on-line la Pașapoarte!

Programarea electronică se poate efectua în zilele de luni, marţi, miercuri, vineri între orele 8.30-16.30 şi joi între orele 8.30-18.30.

Menţionăm că data pentru programare trebuie să fie în limita a 60 de zile calendaristice din momentul contactării serviciului. După efectuarea rezervării aplicţia nu va mai permite o altă rezervare decât după expirarea acesteia.

 

Citiți și:

pas1

HAOS la Pașapoarte și cozi imense la ghișeele de la Finanțe unde se plătesc taxele de pașaport! TOP probleme întâmpinate dacă vrei să-ți faci pașaport în luna august! Așteptăm soluții de la mai-marii zilelor noastre!
Caricatură

Ziar de Bistrita