Ioan Turc: ”Problemele locuitorilor cartierului Sărata încep să fie prioritizate”

 -  -  11099


Primarul municipiului Bistrița, Ioan Turc, i-a vizitat pe locuitorii cartierului Sărata, asigurându-i pe aceștia că administrația locală lucrează pentru a rezolva multe dintre problemele cu care se confruntă.

M-am revăzut cu locuitorii cartierului Sărata, unde problemele identificate încă din campania electorală încep să fie prioritizate și prinse în diverse stadii de rezolvare. Din luna aceasta, municipiul Bistrița va avea buget adoptat, iar doleanțele concetățenilor din Sărata vor putea fi gestionate punctual”, a declarat primarul.

Ioan Turc a enumerat și câteva dintre problemele la care se caută soluții.

Într-o enumerare aleatorie, oamenii de aici vor: rețea de gaz metan, canalizare, drumuri asfaltate și șanțuri decolmatate, grădiniță, parc, loc de joacă pentru copii, coșuri de gunoi, lemne de foc la un preț decent, reamenajarea căminului cultural, desemnarea unui reprezentant în locul fostului delegat sătesc, o patrulă de poliție pentru descurajarea furturilor și combaterea actelor de violență etc. Toate solicitările de mai sus și multe altele vizează binele comunității, iar cei prezenți la întâlnire le-au expus decent, cu bucuria că nu mai sunt ignorați de administrația municipiului care le ia taxe de orășeni”, a mai adăugat primarul.

Totodată, sursa citată a completat că fiecărei probleme în parte i-a fost stabilit un calendar pentru identificarea unei soluții sau chiar rezolvarea rapidă.

”În plus, voi reveni la Sărata ori de câte ori este nevoie pentru a lua pulsul modernizării acestui cartier al Bistriței, care, alături de Slătinița, trebuie scos din uitare, indiferență și regres edilitar”, a încheiat primarul.

1 notes
224 views
bookmark icon

One thought on “Ioan Turc: ”Problemele locuitorilor cartierului Sărata încep să fie prioritizate”

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *