VIDEO: NU se lasă! Oltean a urcat pe scenă și le-a arătat liberalilor cum se pălăvrăgește! Ce a uitat să spună!

 -  -  21249


La întrunirea Consiliului de Coordonare Judeţean al PNL de la Casa de Cultură, Ioan Oltean a avut parte de un moment creat-special. Simplu membru de partid, fostul președinte de filială a urcat pe scenă și a avut un speech motivațional adresat celor 200 de liberali prezenți. În discursul electoral, Oltean a cerut implicare activului de partid prezent în sală. Discursul a fost pe un ton ridicat, presărat cu momente de tăcere, inexact, dar plin de patos. Deputatul a avut o atitudine degajată, cu o mână în buzunar, aparent relaxată și a cerut unitate în interiorul PNL.

Încă de la început, Ioan Oltean s-a contrat cu Dobra, amintindu-i senatorului că în calitate de președinte al PDL a avut numai întâlniri decente și că a fost un învingător în acest județ, moment aplaudat de cei din sală… în special de Doris Moldovan (la secunda 35 din video-ul de mai jos)

xccvDobra a înghițit gălușca, l-a pozat pe Oltean din spate și a postat un comentariu ironic pe facebook: Spuneam de decență!.

.Despre bătălii înfrânte: “eu pe județ am fost un învingător!”

“Am avut în vară cel mai greu moment din viața mea când am văzut scorul pe care PNL l-a obținut în alegerile locale. A fost un coșmar pentru mine care am fost un învingător în județul acesta. A fost un coșmar. Sunt aici pentru că NU vreau ca în 11 decembrie să mai trăiesc acest coșmar.” a spus Oltean, de la pupitru.

Ce a uitat Ioan Oltean să spună!

Ioan Oltean a amintit că în calitate de lider a avut numai scoruri de peste 30%, dar a uitat de dezastrul din 2012, când partidul pe care-l conducea a pierdut șefia Consiliului Județean și toate primăriile de oraș și ulterior majoritatea primarilor cu greutate au migrat la PSD (Șanț, Maieru, Rodna, Valea Ilvelor, toată Valea Bârgăului sun acum ale PSD-ului). În Parlamentarele din 2012, PDL-ul a scos la redistribuire un senator, iar Oltean a fost zdrobit de Sandu Pugna, un cântăreț care era să-i închidă colegiul.

Discursul lui Oltean!

 

sursa: observatorbn.ro

Ioan Oltean NU mai vrea minciuni în campanie!

“A venit momentul în care să recunoaștem și neajunsurile noastre și păcatele noastre… care o spun cu maximă responsabilitate… nu sunt atât de mari ca a altora. A venit momentul să fiim respnsabili la maxim, Să înțelegem odată pentru totdeauna că poporul acesta are dreptul la o viață mai bună, că poporul are nevoie să vadă acea luminiță de la capătul tunelului… care stă de 26 de ani, că poprul are dreptul să trăiască mai bine decât au trăit până acum… ” (min 7.28) a spus Oltean, care a sugerat ca ]n aceast campanie…  “Să ne oprim cu minciunile cu dezinformările, cu proiectele care nu pot să devină realitate pe baza unui mandat.”

Lansarea oficială a candidaților PNL la Parlamentare va avea loc în 4 noiembrie, la Sala Polivalentă.

Candidații PNL sunt:

–  la Camera Deputaților: Robert Sighiartău, Doris Moldovan, Vasile Marc, Sorin Hognogi, Ovidiu Udrescu, Ovidiu Florean, Florin Oltean.

 – la Senat: Ioan Turc, Dorin Mircea Dobra, Mihai Mureşan, Ionel Ropan.

Alegerile parlamentare vor avea loc în 10 decembrie.

Citiți și:

o1VIDEO: Pe față se-njură și pe la spate bat palma! Ioan Oltean și Radu Moldovan, întâlnire “amicală” fix după lansarea candidaților anti-Crețu!

https://www.ziardebistrita.ro/fake/

2 notes
374 views
bookmark icon

2 thoughts on “VIDEO: NU se lasă! Oltean a urcat pe scenă și le-a arătat liberalilor cum se pălăvrăgește! Ce a uitat să spună!

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *