Ultimele noutati

U.S.R cere sediu de partid pe strada Șincai, fix peste drum de P.S.D!

Uniunea Salvați România a cerut spațiu pentru amenajarea unui sediu de partid ! Fără sediu de partid și cu o organizație formtă în câteva luni, USR a avut un scor enorm pe Bistrița: 11% și a reușit să obțină un fotoliu de deputat prin Cristina Iurișniți.

sediu usr - CopyChiria este în valoare de aproximativ 150 de lei pe lună și se calculează conform prevederilor Hotărârii Guvernului României nr. 310/2007 pentru actualizarea tarifului lunar al chiriei (lei/mp) practicat pentru spaţiile cu destinaţia de locuinţe aparţinând domeniului public sau privat al statului ori al unităţilor administrativ-teritoriale ale acestuia, precum şi pentru locuinţele de serviciu, locuinţele de intervenţie şi căminele pentru salariaţi ale societăţilor comerciale, companiilor naţionale, societăţilor naţionale şi regiilor autonome.

 

Cum a făcut U.S.R campanie cu 5.000 de euro! Cu 11 membri de partid USR a scos un deputat de Bistrița! Vezi nucleul dur al echipei și strategia de succes pe care au abordat-o cu toată presiunea din partea sistemului controlat de primarii P.S.D!

În sediul de pe Șincai nr. 16 a funcționat Organizația de Tineret a P.N.L și ulterior sediul Mișcării Populare. Spațiul de 51 metri pătrați ar avea nevoie de modernizare, cheltuieli ce vor fi deduse.

Proiectul de hotărâre privind aprobarea închirierii directe a spaţiului situat în municipiul Bistriţa, str. Gh.Şincai nr.16, etaj, în favoarea Partidului Uniunea Salvaţi România – Filiala Bistriţa Năsăud, cu destinaţia de sediu partid va fi dezbătut în ședința ordinară din 23 februarie, la sediul Primăriei Bistrița.

 

Citiți și: w4-Copy1-539x400Mesaj dur scris pe sediul P.S.D: “Ciuma Roșie!” Organizația a chemat Poliția și a făcut plângere pentru vandalizare!
Comentarii

Caricatură

Ziar de Bistrita