Doina Pană se FOFILEAZĂ când vine vorba de marile proiecte care OCOLESC județul “înroșit!” Ce răspunde la întrebarea “amendamente pentru proiecte de infrastructură ați adus?” Deneș o dă pe față cu drumul de viteză Bistrița-Cluj: “NU a primit girul majorității!”

Deputata Doina Pană alături de Daniel Suciu și Ioan Deneș a susținut o conferință de presă la sediul P.S.D de pe Șincai.
Parlamentarii puterii au vorbit despre proiectele importante ale Guvernului Grindeanu și despre măsurile de guvernare promise în alegeri.

Județul Bistrița-Năsăud, “înroșit” și IZOLAT! Niciun proiect important pe drumuri în mandatul Grindeanu!

La capitolul infrastructură, județul Bistrița-Năsăud a fost ocolit de investiții guvernamentale și NU există planuri pentru niciun drum de mare viteză care să facă legătura cu județul Cluj sau măcar cu o autostradă. Singurele variante viabile rămâne DN 17 Cluj – Bistrița – Suceava și DN 15 A: Bistrița – Mureș.

La fel ca ministrul “altă întrebare”, ei se fofilează și repetă pe lângă subiect: “Am votat toate amendamentele colegilor de opoziție!” Mucles la drumuri!

 

 

Reporter:  – Referitor la buget… opoziția vă reproșa tuturor că județul este ocolit de marile proiecte de infrastructură. Puteați aduce amendamente în acet sens? Și mă refer la tronsonul 5 din Poarta Transilvaniei, un proiect drag președintelui Consiliului Județean, rămas fără finanțare… De asemenea v-a reproșat că la nivel decizional, de vârf… Ardealul NU are reprezentanți care să susțină amendamente… pentru susținerea Ardealului, a acestei zone?

s32

Ioan Deneș: – Am votat toate proiectele propuse de opoziție!

Doina Pană: – Am votat toate amendamentele propuse de opoziție… puse de ai-noștri.. domnul Simionca a venit cu 70 de amendamente.. le-am votat toate…

Reporter: – La marile proiecte de infrastructură…

Doina Pană: – Vreau să vă spun ca la carte: ca și Parlamentar reprezint un colegiu, dar conform legii, noi trebuie să reprezentăm toți cetățenii României , NU numai cetățenii din colegiul din care faci parte! E adevărat că te doare mai tare de ce ține de tine, dar NU au existat plângeri în sensul că lucruri foarte importante care s-au dorit NU există încât să venim noi cu amendamente … le-am susținut pe cele ale opoziției… tot ce a fost ca și amendament am susținut.

Reporter: – Deci puteați să fi susținut tronsonul 5 din Poarta Transilvaniei !

Doina Pană:  -Tot ce a fost ca și amendament din partea colegilor parlamentari ai opoziției din Bistrița-Năsăud, noi am susținut!

La întocmirea bugetului național, pentru drumuri județene se puteau depune amendamente, dar niciunul din colegii de partid ai lui Radu Moldovan NU au făcut-o… cu toate că lotul 5 NU are finanțare deocamdată! Lot 5 Poarta Transilvaniei – km 75+353 – 93+132: Măgura llvei – llva Mare – Lunca llvei – limita sit Natura 2000 (zona cabanei Silhoasa)

Deneș o spune DIRECT, până la urmă! NU s-a primit girul majorității P.S.D pentru drum Expres Bistrița-Cluj! 

Ioan Deneș:  – Din păcate amendamentul pe care noi l-am susținut NU a primit girul majorității parlamentare!

Doina Pană: –  În viitorul apropiat, în Parlament va fi votat master-planul general pe forma care va fi implementată de-aici încolo. Și ce va intra pe acești 4 ani în programul de guvernare va fi finalizat.

Daniel Suciu NU s-a băgat la tăvăleală și i-a lăsat pe Deneș și Pană să explice de ce județul este ocolit de marile proiecte pe infrastructură.

Citiți și:

blaj2-400După 4 ani se fac doar 5 kilometri la mega-proiectul Poarta Transilvaniei! DIMEX câștigă licitația pentru Drumul Blajului, cu 12.8 milioane de lei!

 
Comentarii

Caricatură

Ziar de Bistrita